Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Google Map KAŠTEL GOMILICA Radovi na prometnici kraj škole privode se kraju

KAŠTEL GOMILICA Radovi na prometnici kraj škole privode se kraju

Izvode se već tri mjeseca

Dio prometnice u ulici Eugena Kumičića koja se nalazi na sjevernoj strani škole Kneza Trpimira u Kaštel Gomilici zatvorena je već gotovo tri mjeseca zbog radova na projektu sustava javne odvodnje. Tim dijelom je promet kompletno zaustavljen jer je riječ o jednosmjernoj ulici. Kako su Portalu grada Kaštela kazali iz ViK- a radovi se privode kraju te je za sljedeći tjedan planirano asfaltiranje ulice.

- U ulici Eugena Kumičića se izvode radovi spajanja objekata na sustav javne odvodnje i to sukladno projektu 'Projekt odvodnje sa sanacijom / izgradnjom vodoopskrbnog cjevovoda u ulici Eugena Kumičića u Kaštel Gomilici' (projekt izradio Kulić – Inženjerski biro d.o.o.).

Projekt vodi EKO agencija preko voditelja, inženjera Jadranka Roguljića, dok same radove izvodi obrt Jerko Doljanin. Što se tiče dinamike radova isti su, prema riječima voditelja projekta, ispred predviđene dinamike radova - navode iz ViK-a i dodaju da se trenutno izvode kućni priključci, dakle završne radnje, a ako vrijeme posluži možda već slijedeći tjedan ide asfaltiranje ulice.

Dodajmo kako se zbog potrebe gradilišta, izvođač radova koristio manjim dijelom dvorišta škole na zapadu te će završetkom radova to mjesto napustiti bageri i višak sitnog građevinskog materijala.

Vaša reakcija na temu