Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NIJE MU LAKO: Navijači Fenera nakon utakmice s Hajdukom izvrijeđali Edina Džeku

NIJE MU LAKO: Navijači Fenera nakon utakmice s Hajdukom izvrijeđali Edina Džeku

Brojni komentari na društvenim mrežama

Nakon poraza od Hajduka (0:1) u Grazu navijači Fenerbahcea svoju ljutnju usmjerili su na Edina Džeku. Na društvenim mrežama brojni navijači turskog velikana problem vide baš u BiH napadaču.

- Kao što se vidjelo na ovoj utakmici, Džeko ne bi trebao biti ni rezervni napadač. Da, prijateljska je utakmica, da, nitko nije spreman, ali centarfor bi iskoristio one šanse i pretvorio ih u gol čak i da igra u papučama. Neke istine nemaju ‘ali‘.

- Generalno, ekipa je pokušavala pobijediti, a to je jako teško kada je u timu djed Džeko.

- Fred nije napadač, Džeko jest. Čak i ako Fred ne pogodi, on je najbolji igrač Fenerbahcea. Ako Džeko ne pogodi, igrat ćemo s deset igrača.

- Džeko je gotov. Više se ne može koristiti ni kao rezervna opcija.

- Ako Džeko čak postane i drugi napadač, a kamoli glavni, to će biti samoubojstvo za nas. 

- Branio sam Džeku do danas, ali nažalost ovaj čovjek je gotov. Savršena je osoba u aspektu karaktera, ali tri čovjeka se vrate nazad prije nego se okrene. Želio je Hajduk, može direktno prijeći kod njih.

Podsjetimo, Džeko s Fenerom ima ugovor do ljeta 2025. godine. 

Vaša reakcija na temu