Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi dres KK Splita ima podsjetnik na najveće uspjehe kluba!

Novi dres KK Splita ima podsjetnik na najveće uspjehe kluba!

U subotu u 18 sati svi na Gripe

Od ove sezone KK Split će na dresovima i svim klupskim obilježjima na postojeći logo dodati tri zvjezdice kao sjećanje na najveće uspjehe kluba, odnosno osvajanje tri titule prvaka Europe zaredom, 1989., 1990. i 1991. godine, izvijestili su s Gripa.

- Prve dvije titule prvaka Europe osvojene su pod imenom Jugoplastika, treća pod imenom POP 84 i taj niz naš klub čini najvećim hrvatskim klubom. Uz ASK iz Rige (1958., 1959. i 1960.), naš grad se diči jedinim klubom u Europi kojemu je uspjelo biti prvakom tri puta u nizu. Ponosni smo na te dane, nalegendarnu rečenicu 'Jugoplastika je na krovu Europe' koja će vječno odjekivati. Hvala svima koji su sudjelovali u stvaranju našeg velikana - objavili su s Gripa.

Dodajmo još i da u subotu u 18 sati Split kao domaćin otvara sezonu utakmicom 1. kola ABA lige protiv Igokee.

Vaša reakcija na temu