Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OSIJEK BEZ KAPETANA STIŽE NA POLJUD: 'Ne dolazimo se braniti i nabijati lopte po moru'

OSIJEK BEZ KAPETANA STIŽE NA POLJUD: 'Ne dolazimo se braniti i nabijati lopte po moru'

Hajduk i Osijek igraju u nedjelju u 18.55 sati

Osijek je put Dalmacije krenuo već u petak, dva dana ranije uoči ogleda s Hajdukom na Poljudu (nedjelja 18.55). 

- Nova igra, nova sreća. Odlučili smo otići na put dva dana ranije zbog dalekog putovanja, a i treba nam odmor. Nije lako igrati na Poljudu. Hajduk je dobra momčad, trenutno su u maloj krizi, ali ne zavaravamo se time. Idemo dati sve od sebe, pa ćemo na kraju utakmice zbrojiti gdje smo i što smo - rekao je trener Osijeka Ivica Kulešević, a zatim se dotakao pobjede protiv Rijeke kojim je njegova momčad stigla na korak do drugog mjesta koje drži Lokomotiva.

- Zadovoljan sam igrom i pojedinačnim učinkom momčadi. Ako će to biti naš standard, a ne bljesak, onda se imamo čemu nadati.

Osijek će na Poljudu biti bez kapetana Mile Škorića.

- Nijedan trener ne voli igrati bez svog kapetana. Nama Mile jako puno znači, ponajbolji je igrač, drži svlačionicu. Nisam sretan što ga nema, ali koga nema bez njega se može i mora. Nadam se da će onaj tko će ga zamijeniti, Lončar ili Guti, ili možda obojica, dati svoj maksimum i da će odigrati dobru utakmicu. Jugović je u odličnoj formi, daje nam stabilnost u veznom redu i on se sigurno vraća u početni sastav.

Kakav Osijek možemo očekivati na Poljudu?

- Nije lako doći na Poljud i pobijediti. Mislim da imamo želje, volje, snage i moći da to napravimo. Svaka utakmica je nova priča. Želimo odigrati čvrstu, dobru i hrabru utakmicu. Nećemo se na Poljudu braniti i nabijati lopte po moru i nadati se da će nam se posrećiti u zadnjoj minuti zabiti gol. Idemo odigrati najbolje što možemo, nadamo se pozitivnom rezultatu - zaključio je Kulešević.

Vaša reakcija na temu