Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OSVOJIO NOVI TROFEJ, PA PORUČIO: Sve bih mijenjao za titulu s Hajdukom!

OSVOJIO NOVI TROFEJ, PA PORUČIO: Sve bih mijenjao za titulu s Hajdukom!

Nova radost za bivšeg vratara 'bijelih'

Božidar Radošević osvojio je deseti trofej u Iranu. Njegov Persepolis stigao je do novog naslova prvaka, petog uzastopnog, te 14. u klupskoj povijesti. Bivši vratar Hajduka u Iranu je od ljeta 2016. godine, a osim pet prvenstava s azijskim velikanom osvojio je četiri superkupa te jedan kup.


- Ponosan sam jer sam ovim trofejom stigao u društvo pet najtrofejnijih igrača u povijesti iranskog prvenstva. Ali, iskreno, sve ove trofeje bih mijenjao za titulu s Hajdukom - rekao nam je Radošević, a zatim dodao:

- Zahvaljujem se obitelji, supruzi i sinu. Sada ću malo na odmor u Split, a onda bih se trebao vratiti u Teheran - zaključio je Radošević. 

Vaša reakcija na temu