Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Prekinut niz od 64 domaće utakmice bez poraza

Prekinut niz od 64 domaće utakmice bez poraza

Liverpool je prvi put od sezone 2003/04 ostao bez udarca u okvir

Tradicije su tu da se ruše, a sinoć je srušen mit o nepobjedivosti Liverpoola na Anfieldu. Niz od 64 utakmice bez poraza Liverpoola u svom domu prekinula je Atalanta i zakomplicirala situaciju u skupini D Lige prvaka gdje su još Ajax i Midtjylland. Posljednji domaći poraz Liverpool je ubilježio 23. travnja 2017. kada se bodovima s Anfielda osladio Crystal Palace. Momčad iz Bergama slavila je 2:0 golovima Iličića i Gosensa, a Jurgen Klopp prvi put je za kormilom Liverpoola u 137 domaćih ogleda poražen s dva gola razlike. Zanimljiv je i podatak da je Liverpool prvi put od sezone 2003/04 ostao bez udarca u okvir u domaćem susretu Lige prvaka. 

- Nije to bila dobra utakmica za nas. Obje momčadi nisu previše kreirale prilika, ali oni su zabili dva gola. Zaslužen poraz u teškoj utakmici. Nismo uspjeli pronaći sebe tijekom cijelog susreta - komentirao je trener Liverpoola Jurgen Klopp.

Vremena za plakanje za 'redse' nema. Već za vikend čeka ih premierligaški susret s Brightonom, a zatim idući utorak i domaći ogled s Ajaxom u petom kolu Lige prvaka. Pobjedom protiv 'kopljanika' osigurali bi prolaz u osminu finala najelitnijeg europskog natjecanja. Nakon četiri kola Liverpool je vodeći s devet bodova, Ajax i Atalanta imaju po sedam, dok je na začelju Midtjylland s nulom na kontu. 

Vaša reakcija na temu