Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Remi Orijenta i Solina

Remi Orijenta i Solina

Izazovna posljednja dva kola su pred Solinjanima

U 31. kolu SuperSport Prve nogometne lige, Orijent je na svom terenu remizirao sa Solinom 2:2. 

Prvi pogodak na susretu postigli su domaćini preko Dominika Simčića u 11. minuti. 

Mirno je zatim bilo sve do sredine drugog poluvremena, kada je uslijedilo ludih šest minuta.  Prvo je za Solin u 62. minuti poentirao Antonio Kaćunko, pa je u 64. Orijent u prednost vratio Andrija Bubnjar, da bi ponovno poentirao Kaćunko u 66. i tako izjednačio rezultat.

Solin je tako u izrazitoj važnoj utakmici upisao remi. Još uvijek zauzimaju posljednje mjesto u ukupnom poretku, a predzadnje Bijelo Brdo im bježi četiri boda. 

Sreća u nesreći je što Solin sljedeće kolo dočekuje upravo Bijelo Brdo pa s pobjedom u tom susretu mogu napraviti pola posla. U svakom je slučaju težak izazov pred Solinjanima, ali šanse da izbore doigravanje za opstanak još uvijek postoje.

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu