Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Remi Slaven Belupa i Rijeke na Kušek Apašu, Zebec sramotnom odlukom oštetio domaćine

Remi Slaven Belupa i Rijeke na Kušek Apašu, Zebec sramotnom odlukom oštetio domaćine

Sudac je svojom pogreškom uvelike utjecao na konačan ishod

U trećoj utakmici 9. kola SuperSport HNL-a Slaven Belupo je na Kušek Apašu remizirao s Rijekom 0:0.

Mreža se na čitavom susretu zatresla samo jednom, ali glavni sudac Mario Zebec nespretnom je reakcijom poništio taj pogodak.

Naime, stoper domaćina Dominik Kovačić postigao je pogodak glavom, ali Zebec je prije nego što je lopta završila u mreži dosudio prekršaj. To ne bi bio nikakav problem da je prekršaja bilo, ali nije, a s obzirom da se sučeva zviždaljka začula prije nego što je lopta prešla liniju, VAR se nije mogao oglasiti te je pogodak neutemeljeno poništen. 

U ostatku susreta vidjeli smo nekoliko prilika na obje strane, ali mreže se više nisu tresle. 

Slaven Belupo je tako zbog sučeve pogreške ostao bez dva boda te još uvijek zauzimaju posljednje mjesto tablice. Sada slijedi reprezentativna stanka, a nakon toga 'farmaceuti' dočekuju Hajduk.

Rijeka je s ovim bodom izbila sama na vrh ljestvica. Međutim, i Hajduk i Dinamo sutra igraju svoje utakmice ovoga kola te ih mogu prestići. U sljedećem kolu momčad s Rujevice gostuje kod Lokomotive. 

Standings provided by Sofascore 

Vaša reakcija na temu