Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Split poslao prijavu za sudjelovanje u FIBA-inoj Ligi prvaka!

Split poslao prijavu za sudjelovanje u FIBA-inoj Ligi prvaka!

Vraćaju li se 'žuti' na europsku scenu?

Košarkaški klub Split poslao je prijavu za sudjelovanjem u FIBA-inoj Ligi prvaka. Nakon što su iz Hrvatskog košarkaškog saveza najavili milijun kuna potpore za klub koji će igrati ovo natjecanje na Gripama su se odlučili prijaviti. S obzirom da Split nije prvak zasad je najvjerojatnija opcija prema kojoj će morati igrati kvalifikacije. 

Iako je prvotno bilo najavljeno da će hrvatski klubovi morati birati između FIBA-inog natjecanja i ABA lige to još uvijek nije sigurno. Lako je moguće da će 'žuti' u idućoj sezoni igrati u tri natjecanja: FIBA Liga prvaka, ABA liga i hrvatsko prvenstvo. 

Vaša reakcija na temu