Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Torcida na prepunim Gripama svladala Futsal Dinamo!

Torcida na prepunim Gripama svladala Futsal Dinamo!

Sljedeća utakmica će odlučivati o polufinalistu

U drugoj utakmici četvrtfinala SuperSport HMNL-a, Torcida je na prepunim Gripama nakon produžetaka svladala Futsal Dinamo 3:2.

U prvih deset minuta utakmice domaćini su bili konkretniji protivnik. Prijetila je Torcida preko Repića Mišerde, ali vratnica i raspoloženi vratar Piplica spasili su goste iz Zagreba. 

Uslijedio je zatim trenutak potpune domaće dekoncentracije. Čekol je ubacio iz auta, a na drugoj vratnici se slobodan kao ptica nalazio Mužar te bez problema poentirao za gostujuće vodstvo. 

Do kraja poluvremena prijetile su obje momčadi, ali izostala je realizacija te se na predah otišlo s minimalnom prednosti Zagrepčana. 

Na samom početku drugog dijela ponovno je zaprijetio Mišerda, ovog puta iz slobodnog udarca. Kapetanov siloviti udarac s crte je otklonio Novak

Međutim, Torcida je nakon brojnih prilika uspjela otključati gostujuća vrata. Prvo je Repić poentirao u 30. minuti, a samo minutu kasnije i Kovačević za potpuni preokret. 

Gosti su nakon toga apsolutno sve snage poslali u napad, a rizik se u konačnici i isplatio jer je pogodak za izjednačenje postigao PostružinS obzirom na izjednačeni rezultat regularnog vremena, uslijedili su produžeci.  

Dinamo je kroz oba produžetka napadao, igrao bez vratara, imali su nekoliko zicera, ali Bilandžić je zaključao svoja vrata. Zagrepčani su 40 sekundi prije kraja napravili šesti akumulirani prekršaj te je Torcidi pripalo izvođenje deseterca. Toni Legčević je preuzeo odgovornost te preciznim udarcem poentirao za veliku pobjedu svoje momčadi. 

Torcida je ovom pobjedom izjednačila ukupni rezultat, što znači da će kartu za polufinale prvenstva dobiti pobjednik sljedećeg ogleda koji se igra u Zagrebu. 


Vaša reakcija na temu