Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr VIDEO Bivši Hajdukov stoper: Mladim igračima je blagoslov što mogu s njim svaki dan trenirati i učiti kako se ponaša!

VIDEO Bivši Hajdukov stoper: Mladim igračima je blagoslov što mogu s njim svaki dan trenirati i učiti kako se ponaša!

'Njegov karakter je fenomenalan i veliko je bogatstvo što je Rakitić došao u Hajduk'

Hajduk se diže, a sve važniju ulogu u momčadi preuzima - Ivan Rakitić. Nije to prošlo nezapaženo, njegove lopte su 's očima', a sama prisutnost takvog velikana na terenu mnogo znači. Nije to promaklo ni nekadašnjem Hajdukovom stoperu Luki Vučku, koji je konstatirao:

- Rakitić se vidno diže, daje ton i ritam našoj igri. Veliko, ogromno pojačanje, ne samo igračko, nego još više u ljudskom smislu. Pitanje je vremena kada će se i njemu otvoriti da uđe koji gol. Nadamo se već na Rujevici.

Na konstataciju da fascinira kako se u momčad sjajno uklopio igrač koji je zabijao u Ligu prvaka, te igrao u jednoj od najboljih momčadi ikada, Barceloni s Messijem, Vučko je odgovorio: 

- To je njegov karakter. On je pristupačan, pristojan, odgojen profesionalac. Imamo puno mladih igrača, njima je blagoslov da mogu svaki dan trenirati s Rakitićem, ućiti kako se on ponaša na treningu i u svlačionici. Meni to nije nikakvo iznenađenje da se jedan takav igrač tako brzo uklopi. Opet se vraćamo na karakter, ključnu stvar. Njegov karakter je fenomenalan i veliko je bogatstvo što je Raketa došao u Hajduk.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu