Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO I FOTOGALERIJA: Pogledajte kako je bilo na svečanom predstavljanju momčadi Novog Vremena za predstojeću sezonu

VIDEO I FOTOGALERIJA: Pogledajte kako je bilo na svečanom predstavljanju momčadi Novog Vremena za predstojeću sezonu

U Apfel Areni je priređeno druženje funkcionera, sponzora i prijatelja kluba

Veličanstven je bio način na koji je Novo Vrijeme predstavilo momčad i stručni stožer za predstojeću natjecateljsku sezonu. U Apfel Areni je priređeno druženje funkcionera, sponzora i prijatelja kluba, u prigodi kojega je prezentirana nova momčad, te dresovi Jako Sporta.

Okupljene je najprije pozdravila direktorica Apfel Arene Jelena Jerković. Predsjednik kluba Dario Martinović je u uvodnom govoru zahvalio Miji i Matku Pašaliću na potpori i angažmanu, te najavio borbu za trofeje. U sali se pljeskalo svim igračima, počevši od trofejnog kapetana Filipa Baškovića, pa do onih koji su u Makarsku došli u ovom prijelaznom roku. Ima tu jakih imena, Tchato i Menendez su francuski reprezentativci, Korolyshyn je Ukrajinac, a Duščak igra za reprezentaciju Slovenije. U redove Novog Vremena se vratio Andrijašević, a srdačno je pozdravljen i novi vratar Pavlović. Podsjetimo, Jakša Herceg je preuzeo funkciju trenera vratara.

U više navrata je istaknuta i važnost trenera Ivana Božovića, koji je s Makaranima već osvojio prvenstvo i kup Hrvatske, a sada je jedna od najvažnijih uzdanica u borbi za vrh hrvatskog futsala. Priređen je i zabavni program, uz nastup Ružice Čović i benda. 

Novo Vrijeme otvara prvenstvo utakmicom protiv Torcide u nedjelju u 19 sati, a do tada pogledajte video i fotogaleriju s predstavljanja i kasnijeg druženja u Apfel Areni.

Vaša reakcija na temu