Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: OpenClipart-Vectors from Pixabay U PETAK U ZADRU Energetska tranzicija i zelena gradnja

U PETAK U ZADRU Energetska tranzicija i zelena gradnja

Konferencija donosi dinamičan program

U multimedijalnoj dvorani Strukovne škole Vice Vlatkovića u Zadru, u petak, 18. listopada s početkom u 10 sati udruga Adriatic Obnovljivi izvori energije uz podršku Nimbus Centra Zelene Energije i partnera organizira konferenciju Energetska tranzicija i zelena gradnja.

'Usmjerena je na povezivanje stručnjaka iz različitih sektora koji sudjeluju u energetskoj tranziciji i održivoj gradnji, uključujući proizvođače opreme, projektante, arhitekte, građevinare, izvođače, kao i predstavnike lokalne samouprave. Cilj nam je stvoriti platformu za razmjenu ideja, prezentiranje inovativnih tehnologija i rješenja, te raspravu o mogućnostima financiranja zelenih projekata', poručuju organizatori.

Najavljen je dinamičan program koji uključuje:

 -  Predstavljanje SOLAREDGE rješenja – Inovativna tehnologija za upravljanje energijom i baterijskim sustavima.
-  Menadžment energije putem IoT tehnologije – Kako IoT transformira infrastrukturne objekte, s fokusom na sustave grijanja i hlađenja.
-  Energetske zajednice i solarne elektrane u zgradama – Primjena solarnih tehnologija u višestambenim zgradama i prednosti za stanare.
 -  Zelena i održiva gradnja – Najnoviji trendovi u održivoj arhitekturi i zakonodavnim promjenama.
-  Mogućnosti financiranja projekata iz EU fondova – Kako iskoristiti financijske resurse za realizaciju vaših projekata u sektoru obnovljivih izvora energije.

Osim zanimljivih predavanja i panela, konferencija će biti prilika za umrežavanje s kolegama iz industrije i stručnjacima u području zelene energije i održive gradnje.

Vaša reakcija na temu