Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Youtube Izraelci ubili vođu Hamasa!

Izraelci ubili vođu Hamasa!

Potvrdio viši izraelski dužnosnik

Izraleski Kanal 12 dobio je potvrdu od višeg izraelskog dužnosnika da je vođa Hamasa Yahya Sinwar eliminiran. Prethodno je objavljeno da izraelska vojska istražuje je li ubijen u napadu tijekom operacija pojasu Gaze.

'Tijekom operacija IDF-a u Pojasu Gaze eliminirana su tri terorista. IDF i ISA provjeravaju mogućnost da je jedan od terorista bio Yahya Sinwar. U ovoj fazi identitet terorista ne može se potvrdit', stajalo je u priopćenju izraelske vojske, prenosi Index.

Sinwar, glavni arhitekt napada na Izrael 7. listopada 2023. koji je pokrenuo rat u Gazi, imenovan je vođom Hamasa nakon atentata na tadašnjeg vođu Ismaila Haniju u Teheranu u kolovozu.

Vaša reakcija na temu