Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pijani 71-godišnjak naletio na pokretnu rampu i četiri parkirana auta

Pijani 71-godišnjak naletio na pokretnu rampu i četiri parkirana auta

Kažnjen sa 4280 eura i zabranom upravljanja 6 mjeseci

U srijedu, 16. listopada, oko 4.25 na križanju Ulice Antuna Šoljana i Ulice Marije Radić u Zagrebu dogodila se nesvakidašnja prometna nesreća s materijalnom štetom koju je skrivio 71-godišnji vozač. Kretao se automobilom zagrebačkih registarskih oznaka Ulicom Marije Radić u smjeru juga te je dolaskom do prilaznog kolnika parkiralištu kućnog broja 37 Ulice Antuna Šoljana naletio na pokretnu rampu te potom i na četiri parkirana osobna automobila.

Nadzorom vozila i vozača, uz koncentraciju alkohola u organizmu od 1,57 g/kg, utvrđeno je da je 71-godišnjaku prethodno oduzeta vozačka dozvola. Također, na snazi mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke. 

Vozač je uhićen i smješten u posebnu jedinicu policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Nakon prestanka djelovanja opojnog sredstva doveden je na nadležni prekršajni sud. Na sudu je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna od 4.280 eura kao i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Vaša reakcija na temu