Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay SPLIT FORMAT Ovog vikenda foto safari i radionica cijanotipije

SPLIT FORMAT Ovog vikenda foto safari i radionica cijanotipije

Sudjelovanje je besplatno

Nakon što je u ponedjeljak izložbom finalista/finalistkinja u splitskom Fotoklubu otvoreno četvrto izdanje, Split Format festival fotografije ovog se vikenda nastavlja zanimljivim programima. 

U subotu, 19. listopada, s početkom u 10 sati ispred Sveučilišne knjižnice u Splitu krenut će se na još jednu foto safari turu - 'Split 3: nekad i danas'. Obilazak Splita 3 vodit će turistička vodičica Gabrijela Terze koja će nas upoznati s prošlosti i sadašnjosti tog famoznog splitskog kvarta. Kako je safari zamišljen kao fotografski, svi sudionici trebali bi imati fotoaparat ili fotografirati mobitelom. Za pitanja o fotografiji, zakonima kadra, kompozicije, svjetlosti, fotografiranja arhitekture na raspolaganju će biti Vicko Vidan, potpredsjednik Fotokluba Split i voditelj tečaja u klubu. 

U nedjelju, 20. listopada, od 10 do 12 sati održat će se radionica cijanotipije pod stručnim vodstvom fotografkinje Anđele Vidić. Starom fotografskom tehnikom cijanotipije polaznici i polaznice izrađivat će vlastite majice za uspomenu s motivima razglednica i poznatih fotografija članova Fotokluba Split.

I za foto safari turu i za radionicu cijanotipije sudjelovanje je besplatno. Broj je mjesta ograničen, stoga je potrebno prethodno se prijaviti na info@fotoklubsplit.hr. 

Vaša reakcija na temu