Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Vraća se u momčad nakon što je napravio neprimjerenu gestu

Vraća se u momčad nakon što je napravio neprimjerenu gestu

Trener je već najavio njegov povratak

Ismael Diallo se vraća u kadar Hajduka za dvoboj protiv Istre nakon što je, kako je objasnio trener Jure Ivanković, iskočio iz kolosijeka.

On je, naime, zamijenjen na poluvremenu utakmice protiv Rudeša, a ušao je Ivan Perišić. Kako doznajemo, trener Ivanković ima običaj nakon postignutog pogotka svima na klupi dati ruku, a u drugih 45 minuta su ih 'bijeli' postigli tri. No, Diallo mu, ljut što je baš on morao izaći, nije pružio ruku u tim trenucima.

Zato je preskočio jednu utakmicu, a to je bio dvoboj s Varaždinom. Nije ga bilo u kadru.

Te loše reakcije nakon zamjena su se već događale, a nakon zadnje utakmice je Moufi, koji je također zamijenjen na poluvremenu, izbrisao sve fotografije u dresu Hajduka, te napisao poruku:

- Tišina je za tebe bolja.

Vaša reakcija na temu