Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZLATKO DALIĆ: Ovo je neuspjeh, nismo prošli grupu, a nadoknadu neću komentirati!

ZLATKO DALIĆ: Ovo je neuspjeh, nismo prošli grupu, a nadoknadu neću komentirati!

'Ovo nije naš turnir'

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić teško je pronalazio riječi nakon remija s Italijom (1:1).

- Samo mogu čestitati dečkima, na borbi, htijenju, želji. Ovo nije naš turnir - rekao je hrvatski izbornik, a potom se dotakao izjednačujućeg gola Talijana u 98. minuti. 

- Primimo gol. Imali smo situaciju u fazi napada, faul. Primimo gol kroz sredinu, igrač sam sa strane, pogodi fantastično. To je tako.

Sudačka nadoknada od osam minuta. Kako to komentirate?

- To neću komentirati.

Koji je bio plan?

- Hrvatska je bila dobra prvo poluvrijeme. Taktika je bila da ne primimo prvo poluvrijeme gol. Sve je išlo po planu. Protiv Albanije i Italije primimo gol u nadoknadi, promašimo dva penala...

Sada nas samo teorija drži za prolazak dalje...

- To je sad već nešto na što ne možemo utjecati. Imali smo situaciju u svojim rukama. Moram pohvaliti dečke i zahvaliti se ljudima koji su nas bodrili sve tri utakmice. Zbog toga mi je žao. Nismo uspjeli, žao mi je. Ovo je neuspjeh, nismo prošli grupu - zaključio je Dalić. 

Vaša reakcija na temu