Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook / Elvedin Mušanović Čovjek iz Kiseljaka otkrio kako je obitelj od tragedije spasila kći: 'Probudila je glad'

Čovjek iz Kiseljaka otkrio kako je obitelj od tragedije spasila kći: 'Probudila je glad'

'Sam čovjek može samo plakati'

Elvedin Mušanović iz Kiseljaka otkrio kako je njegova obitelj izbjegla tragediju u katastrofalnim poplavama zahvaljujući - kćeri. Probudila ih je jer je bila gladna. 

'Hvala našoj Nur koja se probudila kako bi jela. Tako smo primijetili da je vodostaj Kreševke porastao, inače bi i sva vozila bila potopljena. U 20-ak minuta sve je bilo pod vodom. Gledaš i ne vjeruješ da ti se to pred očima događa. Jednostavno se nije moglo učiniti ništa više', napisao je na društvenim mrežama.

Naveo je, međutim, kako mu je otac cijeli život ulagao u autoservis. Mulj je sve prekrio. 

'Ništa nismo uspjeli podići. Moji svi pomoćni objekti su bili oko 150 cm pod vodom. Ljudskih žrtava ovdje nije bilo, hvala Bogu. Materijalna šteta je ogromna, ali će se nadoknaditi.

Nama pomoć oko čišćenja nije potrebna - ima nas dovoljno, hvala Bogu. Veliko hvala svima koji s čistili. Hvala svima vama koji ste voljni pomoći, puno to znači. Vi koji ste u prilici, pomozite našim starijim susjedima, oni ovo ne mogu sami očistiti za cijeli svoj život.

Onaj tko ovo nije prošao - ne može ni zamisliti kakav je osjećaj i kakva prljavština ostaje. Sam čovjek može samo plakati. Kiseljak ovo nije zapamtio, i molim Boga da se više ne ponovi', objavio je uz fotografije koje dočaravaju katastrofu.

U poplavama u Bosni i Hercegovini, naime, smrtno je stradalo najmanje 18 ljudi. Ogromna je i materijalna šteta. 


Vaša reakcija na temu