Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash IZRAELSKI NAPAD NA LIBANON Ubijen gradonačelnik Nabatieha

IZRAELSKI NAPAD NA LIBANON Ubijen gradonačelnik Nabatieha

Ima li koristi od traženja primirja u UN-U?

Libanonski premijer osudio je izraelske napade na južni grad Nabatieh, u kojima je ubijen lokalni gradonačelnik, prenosi N1.

U priopćenju koje je objavio njegov ured, Najib Mikati je rekao da su napadi 'namjerno ciljali sastanak općinskog vijeća' koje se sastalo kako bi se raspravljalo o 'gradskoj situaciji s uslugama i humanitarnom pomoći'.

Najmanje petero ljudi poginulo je u napadu, za koji je izraelska vojska rekla da je pogodio desetke infrastrukturnih objekata Hezbolaha i razmontirao 'podzemnu infrastrukturu', prenosi Sky News.

Ima li koristi od traženja primirja u UN-U?

Mikati je dodao: 'Ako sve zemlje svijeta nisu u stanju odvratiti očiglednu agresiju protiv libanonskog naroda, ima li ikakve koristi nakon pribjegavanja Vijeću sigurnosti [Ujedinjenih naroda] da zahtijeva prekid vatre?

Što može odvratiti neprijatelja od njegovih zločina koji su dosegli novu razinu – ciljanje mirovnih snaga na jugu? Kakvom se rješenju možemo nadati u ovakvoj stvarnosti?'

Vaša reakcija na temu