Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot KORISTI OD KORONE: Sredstvom za dezinfekciju u autobusu oprao se od glave do pete

KORISTI OD KORONE: Sredstvom za dezinfekciju u autobusu oprao se od glave do pete

Besplatno i usput

Valja biti temeljit. Tom se logikom i u svakodnevnom životu vodi muškarac uhvaćen u obavljanju dnevne higijene u javnom prijevozu.

Aparat za dezinfekciju stajao je, kao i obično u vrijeme pandemije, pri samom ulasku kod vrata, a on se odlučio oprati njime, prenose 24 sata.


Vjerojatno je taman krenuo javnim prijevozom do dućana po novi gel za tuširanje, no nije mu mogao odoljeti onako besplatnome u kutu kraj vrata. Ili to ili se stvarno boji zaraze pa ne želi riskirati.

Porciju dezinfekcije dobile su njegove nožice, ruke, a nezaboravnu anegdotu iz autobusa za pričati ima i Talijanka Stefania Esposito koja je snimila cijeli događaj.

Vaša reakcija na temu