Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Obitelj dječaka koji je pobio učenike u školi: Nijemi smo od neizlječivog bola i tuge

Obitelj dječaka koji je pobio učenike u školi: Nijemi smo od neizlječivog bola i tuge

Javnosti su se obratili preko odvjetnika

Obitelj 13-godišnjaka koji je 3. svibnja u OŠ Vladislav Ribnikar u Beogradu počinio masakr i usmrtio 10 osoba izrazila je sućut obiteljima stradalih. Javnosti su se obratili preko odvjetnika.

'Tog 3. svibnja zavladala je vječna tišina u kojoj nijemi od neizlječivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim djetetom i za Draganom koji je s toliko ljubavi pazio na djecu. 

Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj obitelji zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Vječno u tuzi', priopćila je obitelj, piše Nova.rs.

Podsjetimo, dječak je 3. svibnja došao u školu na Vračaru te vatrenim oružjem ubio osam učenika i zaštitara škole. Šest osoba je ranjeno. Toga dana dječak je pucao iz pištolja svoga oca, a nakon toga nazvao policiju i ispričao što je napravio.

Dječak je trenutno smješten u Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i mlade, piše Nova.rs. S obzirom na to da u trenutku zločina nije imao navršenih 14 godina, dječak ne podliježe kaznenoj odgovornosti.

Vaša reakcija na temu