Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: ZOOM TV Doboj UŽAS U BIH Prevrnuo se ringišpil, četvero djece ozlijeđeno

UŽAS U BIH Prevrnuo se ringišpil, četvero djece ozlijeđeno

Roditelji i policajci ih izvlačili

U Parku Narodnih heroja u Doboju oko 20 sati je puknuo ringišpil te su tom prilikom ozlijeđena djeca, pišu Nezavisne. Zoom TV Doboj prenosi da je četvero djece ozlijeđeno i da su ih roditelji na rukama odnijeli u obližnji Dom zdravlja.

Ekipe hitne pomoći stigle su na teren kroz nekoliko minuta nakon incidenta s vrtuljkom, no roditelji su već odnijeli svoju djecu. Nova.rs javlja da iz službe hitne pomoći u Doboju kažu da nijedno dijete nije životno ugroženo.


Osim roditelja, ozlijeđenu djecu su ispod vrtuljka izvlačili i policajci. Svi koji su se tamo našli su rukama dizali konstrukciju vrtuljka izvlačeći djecu.

Reporter Zoom TV-a Doboj izvijestio je da su scene bile veoma potresne te da su djeca plakala i dozivala roditelje. Očekuje se službeno priopćenje policije o ovom događaju, pišu Nezavisne.

Vaša reakcija na temu