Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO Apartmansko naselje Medena u novom ruhu: 'Kultna destinacija ulazi u novu eru'

FOTO Apartmansko naselje Medena u novom ruhu: 'Kultna destinacija ulazi u novu eru'

#OldPlaceNewStory

Apartmansko naselje Medena u Segetu Donjem nadomak Trogira napravilo je iskorak u kvaliteti i sadržaju zahvaljujući investicijskom ciklusu vrijednom osam milijuna eura. Na sinoćnoj svečanosti pod egidom #OldPlaceNewStory nizu uvaženih gostiju predstavljeno je njegovo novo ruho. 

Posrijedi je investicija koja se realizirala pune tri sezone. U njenu su sklopu svi apartmani kategorizirani s četiri zvjezdice te je izgrađen plato od 600 kvadratnih metara s četiri vanjska bazena. 

Predsjednica uprave Apartmana Medena Petra Jurlina ovom je prigodom istaknula  kako je turizam najvažnija te istodobno najizazovnija grana hrvatskog gospodarstva. U tom je kontekstu kazala kako se trendovi mijenjanju iz sezone u sezonu i kako se konkurencija zaoštrava, ali kako su neprestano ulaganje u kvalitetu, individualni pristup svakom gostu i autentičnost jamac zdravog poslovanja. 

'Vodeći se upravo tom filozofijom krenuli smo u kompleksan zahvat na ovoj kultnoj lokaciji u Segetu Donjem, koja desetljećima ponosno simbolizira destinaciju. Međutim ta destinacija s ovom investicijom sada ulazi u novu eru. Cijeli kompleks Medena pozicioniran je kroz niz strateških tvrtki za lokalnu zajednicu koji otvara radna mjesta, oplemenjuje infrastrukturu i pritom posluje po načelima održivosti, pazeći na ono što je svetinja svih nas - naše more, naše plaže, naše šume i naša kulturna baština. Na to smo ponosni.

Apartmani Medena ovom investicijom trasiraju put ka cjelovitoj promjeni, dugogodišnjem održivom turizmu kroz infrastrukturu i sadržaj', iznijela je Jurlina. 

Valja napomenuti kako se apartmansko naselje Apartmani Medena sastoji od 251 apartmana. U vlasništvu je LNS grupe koja u portfelju drži i istoimeni hotel kao i hotel Ola te niz drugih u Hrvatskoj.

Predstavnik LNS grupe Danko Končar u razgovoru s predstavnicima medija izjavio je kako su Apartmani Medena pionir apartmanskog turizma u Dalmaciji. Naglasio je ujedno da su kao tržišni lider doživjeli preobrazbu koja je tek početak razvoja i dugoročnog ulaganja u infrastrukturu.

'Moje je prvo sjećanje na turizam sjećanje na Medenu. Pred vama je velika obaveza i odgovornost da je održite onim što je i bila - biser Splitsko-dalmatinske županije, biser Mediterana. Vidim da ostaje uklopljena u krajolik, vidim da mislite o moru, doživljajima i ljudima. Pokazujete da samo investicije s dušom imaju budućnost. Ovakvi objekti i ovakvi ljudi mogu stvarati sliku županije i našeg turizma kakvu želimo poslati svijetu', u svojem je obraćanju navela Ivana Vladović, direktorica Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije. 

Okupljenima se obratio i državni tajnik Josip Pavić kao izaslanik ministra turizma i sporta. Kazao je kako treba težiti ovakvim investicijama jer, dajući dodanu vrijednost objektima, čine zadovoljnima kako goste tako i lokalnu zajednicu. 

'Mi smo u ministarstvu podrška svim gospodarstvenicima koji ulažu u ovakve i slične projekte. Dokaz je tome novi zakon o turizmu koji će zaista poticati projekte koji će stvarati dodanu vrijednost jer oni vode do održivosti. Ovo ponovno dokazuje da su turizam i sport naši najbolji brendovi', rekao je Pavić. 

Apartmani Medena, dodajmo, osim spomenutih sadržaja raspolažu i terenima za rukomet, nogomet, tenis, košarku i mini golf. Gostima je, također, na raspolaganju restoran u sklopu kompleksa kao i konferencijska dvorana.

Vaša reakcija na temu