Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Blatu na Korčuli se obilježava Svjetski dan turizma

U Blatu na Korčuli se obilježava Svjetski dan turizma

Doznajte što su pripremili

U Blatu na Korčuli se 24. i 25. rujna obilježava Svjetski dan turizma. Prvog dana je od 18 sati na rasporedu keramička stvaraonica za odrasle uz degustaciju vina renomiranih blatskih vinarija i degustaciju lumblije naših registriranih proizvođača iz Blata.

Dan kasnije je od 16.30 sati u planu Keramička stvaraonica za djecu, zabavna kreativna radionica za djecu od 7 do 12 godina kroz upoznavanje umjetnosti izrade keramike.

Okupljanje polaznika obje radionice je ispred Turističkog ureda Blato uz obveznu prethodnu prijavu sudionika u TZO Blato.

'Nakon prošlogodišnjih Blato Wine&Walk programa u organizaciji Blatskih fižula ustanove u kulturi i Turističke zajednice općine Blato pozivamo vas da nam se i ovu godinu pridružite na tradicionalnom obilježavanju Svjetskog dana turizma u Blatu. 

Nastavljajući s tradicijom obilježavanja Svjetskog dana turizma u Blatu i prezentiranju noviteta u destinacijskoj ponudi, donosimo Vam nove tematske programe i radionice Blato Clay & Wine te Blato Clay & Play  u kojima će podjednako uživati i veliki i mali posjetitelji, a sve to objedinjujući jedinstvene i prepoznatljive elemente ponude naše destinacije', poručuju iz TZO Blato.

Upravo s ciljem prenošenja terapijskog učinka kreativnog stvaralaštva keramike i jedinstvene prilike za izražavanjem osobne kreativnosti kako za velike tako i za male polaznike, u ugodnom ozračju Dainesi Studija u Blatu gdje će zajedno učiti i otkrivati tehnike oblikovanja gline, oslikavanja i glaziranja, ali prije svega opuštati se i spontano dopustiti da ih glina odvede u čarobni svijet kreativnosti, uz degustaciju vrhunskih vina blatskih vinarija i tradicionalne slastice Lumblije zaštićene na razini EU.

Vaša reakcija na temu