Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: SDP  KOMISIJA ODLUČILA: Prvi krug unutarstranačkih izbora u splitskom SDP-u neće se ponavljati

KOMISIJA ODLUČILA: Prvi krug unutarstranačkih izbora u splitskom SDP-u neće se ponavljati

U subotu svi ogranci glasuju za dvojicu kandidata u drugom krugu

Statutarna komisija SDP-a jednoglasno je donijela odluku kojom se usvajaju žalbe Nataše Delonge Poparić, Ante Bilića i Davora Matijevića te se poništava rješenje Središnje izborne komisije u  cijelosti.

Kako smo već pisali, Središnja izborna komisija je u splitskom ogranu poništila izbore za predsjednika SDP-a, Predsjedništvo i Glavni odbor i naložila ponavljanje izbora za sva tijela osim za predsjednika SDP-a, a na temelju prigovora Miše Krstičevića.

Razlog je bila nepotpuna dokumentacija.

Nakon uložene žalbe troje SDP-ovaca, odlučeno je kako će u subotu i Splićani glasovati samo za dvojicu kandidata u drugom krugu - Zorana Paunovića i Sinišu Hajdaša Dončića, odnosno da se neće ponavljati izbori za članove Predsjedništva i Glavnog odbora.

Vaša reakcija na temu