Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 DOŽUPAN ČOGELJA PODIJELIO DOBRE VIJESTI: U područnu školu u Bristivici vraća se 36 osnovaca

DOŽUPAN ČOGELJA PODIJELIO DOBRE VIJESTI: U područnu školu u Bristivici vraća se 36 osnovaca

'Naša mista miritaju za više i bolje!'

Splitsko-dalmatinski dožupan Stipe Čogelja podijelio je dobre vijesti. Kaže kako su iz 'rubrike vjerovali ili ne'.

'Posjetili smo gradilište područne škole u Bristivici. Područna škola će u budućnosti ponovno biti dom 36 osnovnoškolca.

Jedna od rijetkih područnih škola u RH u koju se djeca ponovno vraćaju nakon što je napuštena! Škola će postati centar društvenog života za naše sugrađane jer će tamo mjesto pronaći zdravstveni tim, branitelji, mjesni odbor i naši najstariji sugrađani. Neki kažu da se ne može, a mi želimo dokazati suprotno.

Mještani nikad nisu prestali vjerovati i zvati za projekt. Bravo! Veselimo se i uređenju igrališta u Prapatnici i Bristivici. Naša mista miritaju za više i bolje!', poručio je Čogelja.

Vaša reakcija na temu