Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 FOTO Splićanka ogorčena stanjem plaže za osobe invaliditetom na Žnjanu

FOTO Splićanka ogorčena stanjem plaže za osobe invaliditetom na Žnjanu

'Puno je algi, klizavo, električno sjedalo u kvaru...'

Iako nadležni tvrde kako je plaža za osobe s invaliditetom na Žnjanu pristupačna i funkcionalna, Splićanka koja je ovog ljeta primorana koristiti to kupalište zbog višestrukog prijeloma gležnja s nama je podijelila drugačija iskustva.

'Otići na ovu plažu odlučila sam nakon što sam na portalima pročitala kako je osposobljena za osobe s invaliditetom. 

Parkiramo se 70-ak m dalje jer nemamo gdje bliže zbog kamiona koji konstantno prolaze.
Hodam taj dio lagano na štakama kroz blato i šljunak, dok veliki kamioni prolaze i gledam hoću li prije pasti zbog blata ili će me kamion pregaziti.
Nekako polako uspijevam doći do plaže, a dolje samo jedno okno osposobljeno s rukohvatima za spustiti se na plažu, iako imaju dva.
Isto ne mogu koristiti jer je puno algi i vjerujem klizavo. 

Električno sjedalo namijenjeno za ulazak u more u kvaru... Razmišljam kako uopće ući u more dok pokušavam vidjet gdje uopće odložiti ručnik, jer popriličan broj gostiju iz obližnjeg hotela i apartmana uživa na ovoj plaži. Iznajmljivači im očigledno nisu dali uputu kako je to invalidska plaža.

Na kraju svijetla točka dečki u ulozi spasioca i asistenata prilaze i uz njihovu pomoć uspijevam ući u more', prepričava nam svoje loše iskustvo ozlijeđena Splićanka.
Iako je stanjem kupališta ogorčena oduševljena je uslugom mladih spasilaca.

'Konstantno su bili toliko kulturni i na usluzi da moram naglasiti koliko su veliko svijetlo upravo oni usred svog tog nereda i nehumanih uvjeta na gradskoj plaži za invalide u velikom gradu Splitu. Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom - sram vas može biti!
A mlada ekipa spasioca veliko hvala i dalje ostanite tako dobri brižni i kulturni', poručuje naša čitateljica.

Vaša reakcija na temu