Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Kraš Ante Pranić novi je član uprave Kraša

Ante Pranić novi je član uprave Kraša

'U nadolazećem razdoblju planiramo napravit snažniji i brži iskorak u smjeru robotizacije i automatizacije proizvodnje te njezine digitalizacije'

Nadzorni odbor Kraša na današnjoj je sjednici imenovao Antu Pranića za novog člana Uprave Kraša s početkom četverogodišnjeg mandata od 1. lipnja 2024. godine. Pranić će u svom resoru biti zadužen za investicije, održavanje i korporativnu sigurnost te zaštitu na radu.

Ante Pranić je magistar inženjer građevinarstva, a priključio se Krašu 2021. godine. Radio je u uredu Uprave društva te odjelu investicija na razvijanju i implementaciji strateški važnih investicijskih projekata na svim trima proizvodnim lokacijama – u Zagrebu, Osijeku i Prijedoru.

'Posljednje četiri godine, unatoč svim globalnim izazovima, u Krašu je veliki naglasak stavljen na investiranje u proizvodne pogone što je prepoznato kao temeljni preduvjet za jačanje pozicije konditorskog lidera na ovim područjima. U nadolazećem razdoblju planiramo napravit snažniji i brži iskorak u smjeru robotizacije i automatizacije proizvodnje te njezine digitalizacije, podizanja efikasnosti i energetske učinkovitosti te daljnjeg unaprjeđenja uvjeta rada. Iznimno sam zahvalan na ukazanom povjerenju, a uložit ću sve svoje znanje i energiju da ga i opravdam. Zajedno s kolegama nastavljam raditi na jačanju Kraša na zadovoljstvo i dobrobit svih dionika, prije svega zaposlenika i potrošača, ali i poslovnih partnera, dioničara i lokalne zajednice', izjavio je Ante Pranić.

Vaša reakcija na temu