Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com / Ilustacija Branimira Čaletu je pronašao vatrogasni pas Flip!

Branimira Čaletu je pronašao vatrogasni pas Flip!

Bjegunac je pronađen nešto iza 20.30 sati kraj škverske ograde

Vatrogasni potražni pas Flip odradio je ključni dio u potrazi za bjeguncem Branimirom Čaletom, koji je jučer digao na noge sve policijske snage. Ovaj belgijski ovčar treniran je za pronalaske u prirodi i detektiranje u ruševinama, te pokazao smjer mogućeg kretanja Čalete, te konačno i samo mjesto gdje je uhvaćen.

Splitska policija pozvala je vatrogasce u pomoć, što je urodilo plodom. Čaleta je pronađen nešto iza 20.30 sati na Putu Supavla, sa sjeverne strane Turske kule, odnosno kraj škverske ograde.

Podsjetimo, ovaj optuženik za ubojstvo trudne djevojke malo poslije 12 sati pobjegao je pravosudnim čuvarima nakon rasprave održane na sudu u trenutku kada su ga ispraćali u 'maricu'.

U trenutku uhićenja nije imao lisice na rukama, nekako ih se uspio riješiti...

Vaša reakcija na temu