Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook NEVIDLJIVA SCENA Mašinko prvi put u Azimutu

NEVIDLJIVA SCENA Mašinko prvi put u Azimutu

Punk rock za glasnu subotu u Šibeniku

Ove subote 11. svibnja ide još jedna 'Nevidljiva scena' u Šibeniku. Ovaj vikend u goste dolazi zagrebački punk rock bend Mašinko.

Niti su nevidljivi, niti su tihi, a promovirat će svoj zadnji studijski album 'Pozovite rapsodije'. Poručuju i da primaju glazbene želje i da jedva čekaju koncert u Azimutu jer će im biti prvi put da u ovom sastavku sviraju na tom mjestu. Ulaznice su već u prodaji i mogu se nabaviti online na Entrio.hr ili laganom šetnjom do šanka kluba ili u noći koncerta na ulazu.

Punk rock koncert

'Stižemo u Šibenik i to napokon! Prva asocijacija na to nam je Šibenik i koliko je postao super zadnjih godina, a tu je i Azimut, neka točka koju svi znaju i kad pomislim na Šibenik u istom trenutku pomislim na Azimut i baš nam je drago da konačno dolazimo. Bilo je i ranije nekih dogovora, ali evo sad se konačno sve poklopilo', iskren je bubnjar Mašinka, Bojan Horvat

Koncert počinje u 21.30, ulaz je otvoren od 20 sati, a riječ je o koncertnoj promociji Mašinkovog drugog studijskog albuma 'Pozovite rapsodije' koji je hvalila i kritika i publika.

'Mi kao zvanično promoviramo zadnji album, ali nećemo ga nešto forisarati na koncertu. Bit će to svojevrsni the best of, ali odsvirat ćemo nekoliko pjesama s novog albuma. Obično kad se netko dere iz publike, sviramo i to. Primamo narudžbe', kroz smijeh će bubnjar i back vokal benda, koji također ne krije oduševljenje da u Azimut stižu upravo pod okriljem programa 'Nevidljiva scena' i da će uoči koncerta na istom mjestu snimiti i istoimeni podcast. 

'To nam je sve skupa jako drago i super je to priča', zaključuje Bojan Horvat.

Dakle, subota 11. svibnja, klub Azimut, koncert Mašinka s početkom u 21.30, ulaznice u prodaji. Zagrebačku Tvornicu kulture su rasprodali i napravili pravi dar – mar. Može li Šibenik jače?!

Program 'Nevidljiva scena' održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH. Sufinanciran je sredstvima HDS-ZAMP-a, a sponzor je GRIF.

Vaša reakcija na temu