Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BULJ: Stipu Mlinarića Ćipu se, nažalost samo može žaliti

BULJ: Stipu Mlinarića Ćipu se, nažalost samo može žaliti

'Sramotno ja da moj suborac mene uspoređuje s čovjekom koji je u okupiranoj Glini govorio da ona nikad neće biti Hrvatska'

Mostov saborski zastupnik, sinjski gradonačelnik Miro Bulj ne krije razočaranje postizbornim postupcima saborskog zastupnika Domovinskog pokreta, Stipe Mlinarića Ćipe.

'Nakon što sam jučer Mlinarića Ćipu podsjetio na njegove izjave iz kampanje u kojima je Plenkovića nazivao lopovom i veleizdajnikom, on danas poručuje da se u kampanji govori jedno, a čim završi kampanja da se može raditi drugačije. 

Usto Mlinarić moje jučerašnje izjave uspoređuje s izjavama Aleksandra Vučića

Sramotno ja da moj suborac mene uspoređuje s čovjekom koji je u okupiranoj Glini govorio da ona nikad neće biti Hrvatska i huškao pobunjene Srbe na pobunu protiv Hrvatske', poručuje Bulj.

Nadalje podsjeća kako je on bio jedini zastupnik koji se usprotivio Vučićevom dolasku u Zagreb i presreo ga na Markovu trgu zaobišavši osiguranje uz poruku: 'Vučiću, kad ćeš u hrvatsku Glinu?!'. 

'Mlinarić mene uspoređuje s Vučićem a tog Vučića su Ćipini koalicijski partneri iz HDZ-a i Kolinda ugostili u Zagrebu u vrijeme dok su Ćipin predsjednik Penava i potpredsjednik Vlade Dabro i ministar demografije Šipić također bili u tom istom HDZ-u i podržavali tu istu Kolindu

Ako je i od Ćipe previše je. 

Ali što reći od čovjeku koji je prvo izdao svog brata Škoru, pa onda Plenkovića stavio na plakat s gradonačelnikom okupiranog Vukovara Stanimirovićem s porukom da Plenković slavi pad Vukovara da bi mu dao potpis za mandatara, čovjeku koji je protiv Plenkovića digao kaznenu prijavu i želio ga strpati u zatvor da bi jučer digao ruku za Plenkovića premijera.

Nema se što o Ćipi reći, njega se samo može žaliti', poručuje Bulj.

Vaša reakcija na temu