Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bulj posjetio gradilište novoga vrtića u Glavicama

Bulj posjetio gradilište novoga vrtića u Glavicama

Planirano trajanje radova je osam mjeseci

Gradilište budućeg dječjeg vrtića u Glavicama danas su posjetili gradonačelnik Sinja Miro Bulj i njegov zamjenik Denis Bobeta. Prilikom obilaska, obojica su izrazili zadovoljstvo dosadašnjim napretkom radova te istaknuli važnost ovog objekta za Sinj i njegovu okolicu.

'Gradilište napreduje prema planu, a nova zgrada će po završetku pružiti djeci s područja Glavica i okolice sve potrebne uvjete za kvalitetnu socijalizaciju i razvoj. Ovaj projekt predstavlja kontinuirano ulaganje u budućnost grada i obitelji, a realizacija zacrtanih planova ide prema očekivanjima', poručuju iz Grada Sinja.

Na gradilištu se primjenjuju najnoviji standardi i metode rada, čime se osiguravaju kvaliteta i sigurnost objekta. Projekt se financira iz sredstava Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, što je značajan doprinos razvoju infrastrukture u Sinju.

Planirano trajanje radova je osam mjeseci, a završetkom će vrtić u Glavicama povećati površinu s 350 m2 na 700 m2 te će nuditi četiri nova dnevna boravka - dva za jasličku i dva za vrtićku skupinu.

Očekuje se da će ovaj projekt dodatno unaprijediti kvalitetu života u Sinju, posebno za mlade obitelji.

Vaša reakcija na temu