Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRAMA U SPLITU Pijani podivljali ispred McDonald'sa na Poljičkoj i napali četvoricu dostavljača

DRAMA U SPLITU Pijani podivljali ispred McDonald'sa na Poljičkoj i napali četvoricu dostavljača

Zadržani su do otrježnjenja

Muškarac (36) i žena (29) koji su bili pod utjecajem alkohola narušavali su sinoć red i mir ispred McDonalnd'sa na Poljičkoj cesti. Nisu bili zadovoljni time što nisu dobili narudžbu pa su počeli vikati i tražiti da im se vrati novac. 

Muškarac je ušao u prostor za predizanje narudžbi bacio kacigu u zid i zahtijevao povrat novca. Nastavio je divljati i nakon što je izašao iz objekta tako što je na pod gurnuo motocikle, a udario i četvero dostavljača. Jednog od njih je lakše ozlijedio. Njemu je izmjereno 1,64, a njoj 1,34 promila alkohola u organizmu 

'Smješteni su u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola. Danas će nad njima biti provedeno kriminalističko istraživanje.  Nad muškarcem će se provesti istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nasilničko ponašanje, prijetnja i oštećenje tuđe stvari, a u odnosu na ženu zbog sumnje u počinjenje čl.6 iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U odnosu na oštećenja motocikala na mjestu događaja obavljen je očevid i bit će provedeno istraživanje nakon zaprimanja prijedloga vlasnika za pokretanje kaznenog progona', odgovorili su nam iz splitske policije.

Vaša reakcija na temu