Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović DRUGO I POSLJEDNJE MJESTO? Ivica Puljak finalizira dogovor na listama sa SDP-om

DRUGO I POSLJEDNJE MJESTO? Ivica Puljak finalizira dogovor na listama sa SDP-om

Marijana Puljak bi bila iza Ostojića, gradonačelnik na začelju

Ulazak Zorana Milanovića u kampanju za parlamentarne izbore, osim na nacionalnoj razini, donio je i neke promjene u Desetoj izbornoj jedinici, što se tiče mjesta na listi. I dalje je plan da SDP i Centar izlaze zajedno na izbore, ali su se pretumbala mjesta. U samom startu pregovora Centru Ivice Puljka predsjednik SDP-a Peđa Grbin bio je spreman dati dva prolazna mjesta, smjestili bi se tako Marijana i Ivica Puljak među prvih pet. Prema posljednjim informacijama, izgledno je ipak da će Marijana Puljak biti na drugom mjestu, odmah iza predsjednika SDP-a Splitsko-dalmatinske županije, Ranka Ostojića, kao nositelja. Splitski gradonačelnik i predsjednik Centra bit će na začelju liste, odakle će hvatati preferencijalne glasove. 

U novom omjeru snaga na prvom mjestu bi tako bio Ostojić, na drugom Marijana Puljak, na trećem gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević, a na četvrtom prva žena Supetra, Ivana Marković

Sljedeći ponedjeljak SDP će predati liste, do tada su moguća iznenađenja i borba za što bolje pozicije.

Vaša reakcija na temu