Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Na današnji dan je u obrani Vukovara stradao Solinjanin Nenad Režić

FOTOGALERIJA Na današnji dan je u obrani Vukovara stradao Solinjanin Nenad Režić

Pored spomen obilježja u Svetom Kaju su položeni vijenci i zapaljene svijeće

Na današnji dan prije 33 godine svoj mladi život kao jedna od prvih žrtava u obrani Hrvatske kao pripadnik ATJ (Antiterorističke jedinice) Lučko, u obrani Vukovara položio je svoj mladi život na oltar domovine Solinjanin Nenad Režić, spašavajući svog suborca stradalog u akciji.

'Danas sam, na Svetu Nedjelju, na dan Nenadovog stradavanja, zajedno s članovima njegove obitelji, suborcima, pripadnicima Udruga proizašlih iz Domovinskog rata i sugrađana iz Svetog Kaja, položio cvijeće i zapalio svijeću pored spomen obilježja podignutom njemu u čast. Polaganju cvijeća i paljenju svijeća pred spomenikom prethodila je sveta misa u crkvi sv. Anastazija za pokojnog Nenada koju je predvodio župnik don Nikola Bodrožić.

Odajući pijetet i zahvalnost junaku i heroju Domovinskog rata Nenadu Režiću, sjećamo se i svih branitelja koji su dali život za domovinu', poručio je solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević.

Vaša reakcija na temu