Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Napadaču na brata ministra Šipića određena zabrana približavanja

Napadaču na brata ministra Šipića određena zabrana približavanja

Traženo je da mu se odredi istražni zatvor

Muškarcu koji je nožem napao brata ministra demografije Ivana Šipića, sudac istrage odredio je mjeru opreza odnosno zabranu približavanja na manje od 100 metara i jednom tjedno mora se javiti u policijsku postaju, javlja HRT.

Prije nekoliko dana u Trilju muškarac je prišao zaustavljenom vozilu u kojem je bio Zvonimir Šipić, zamahnuo nožem prema glavi, ali ministrov brat podignuo je u obrani ruku te zadobio ubod u podlakticu.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu ispitalo je muškarca kojega se sumnjičilo da je napao brata ministra demografije Ivana Šipića. Potom je predloženo da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Vaša reakcija na temu