Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović GLAVINA: Zahvaljujem Centru i trgovačkom lancu Puljak što su doprinijeli bržem formiranju nove parlamentarne većine

GLAVINA: Zahvaljujem Centru i trgovačkom lancu Puljak što su doprinijeli bržem formiranju nove parlamentarne većine

Zahvalan im je i 'što su u potpunosti uništili splitski SDP'

Državni tajnik u Ministarstvu turizma Tonči Glavina komentirao je reakciju supružnika Puljak na formiranje parlamentarne većine.

'Vidim da trgovački lanac Puljak od jučer vrlo aktivno komentira formiranje nove parlamentarne većine i istodobno nastavlja nabacivanje blatom.

E sad, obično svi pregovori, bilo poslovni ili politički imaju neku prijelomnu točku. Trenutak u kojoj jedna ili obje strane shvate da postoji realno samo jedno ispravno, logično i moguće rješenje.

Uvjeren sam da se taj prijelomni trenutak u ovom pregovaračkom procesu dogodio 29. 4., na pregovorima ljevice s Domovinskim pokretom, a na kojima je gospođa Marijana Puljak bila jedna od glavnih pregovarača. Uvjeren sam da su kolege iz Domovinskog pokreta upravo u tom trenutku shvatili da s gospođom Puljak i ljudima koje ona vodi oni sigurno ne mogu', poručio je Glavina.

Potom je odlučio i zahvaliti.

'Ovim putem se javno zahvaljujem stranci Centar i trgovačkom lancu Puljak što su svojim političkim radom i zalaganjem svjesno ili nesvjesno doprinijeli bržem formiranju nove parlamentarne većine. Također im zahvaljujem što su u potpunosti uništili splitski SDP i u dobroj mjeri naštetili SDP-u na nacionalnoj razini. Prilično sam siguran da im je to i bio jedan od skrivenih ciljeva. Čestitam im na njihovim trgovačkim sposobnostima, mi svi skupa puno od njih možemo naučiti na tu temu', zaključio je Glavina

Vaša reakcija na temu