Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Grad Kaštela želi čuti vaše mišljenje o uvođenju digitalnih usluga putem web stranice grada

Grad Kaštela želi čuti vaše mišljenje o uvođenju digitalnih usluga putem web stranice grada

Evo kako sudjelovati

Grad Kaštela započeo je složen proces izrade nove web stranice, digitalizacije svojih usluga i digitalizaciju arhive uz povezivanje s GIS sustavom.

'U tom procesu, željeli bismo čuti vaše mišljenje o uvođenju digitalnih usluga putem web stranice grada. Vaša perspektiva ključna je za oblikovanje web stranice koja će najbolje odgovarati vašim potrebama i olakšati pristup informacijama o gradu. Pozivamo vas da sudjelujete u edukaciji/radionici i podijelite svoje ideje i sugestije', poručuju organizatori.

Fokus grupa održavati će u utorak, 29. listopada 2024. s početkom u 18 sati, u prostorijama Villa Nika- Kamberovo šetalište 30, 21216, Kaštel Stari.

Očekivano trajanje je 2 sata.

Plan rada:

- Dolazak i registracija sudionika (5 min)

- Uvod u metodologiju i osnovne informacije o projektu (10 min)

- Predstavljanje sudionika i očekivanja (10 min)

- Kratko predstavljanje projekta DIGITsmart (3 min)

- Pregled trenutačnih digitalnih usluga i web stranice grada Kaštela (20 min)

- Digitalna zemljišna knjiga (5 min)

- Rasprava o vašim potrebama i očekivanjima od digitalnih usluga (30 min)

- Prijedlozi za poboljšanja i dodatne funkcionalnosti (30 min)

- Zaključak i dogovor o daljnjim koracima (15 min)

- Anketa sudionika (5 min)

'Molimo Vas da potvrdite sudjelovanje najkasnije do ponedjeljka 28. listopada 2024. godine u 20 sati na mail udruga.uzeg@gmail.com ako bismo osigurali dostatnu pripremi za fokus grupu.

Vaš doprinos od iznimne je važnosti kako bismo stvorili web stranicu koja odražava stvarne potrebe i interese naše zajednice. Radujemo se vašem sudjelovanju i dijalogu o digitalnoj budućnosti grada Kaštela', dodaju za kraj.

Vaša reakcija na temu