Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GRAĐANI NEGODUJU Dobili kazne za parkiranje, iako radova nedjeljom - nema

GRAĐANI NEGODUJU Dobili kazne za parkiranje, iako radova nedjeljom - nema

'Hoće li nam platiti trajekt do Brača?'

Splitske plaže već su danima pune, no kupanje na Duilovu dijelu naših čitatelja danas je prisjelo. Naime, u tijeku su radovi na kanalizaciji i šetnici, zbog čega je stavljen znak zabrane parkiranja uz cestu koja je ujedno pristup gradilištu na Duilovu.

Iako je danas nedjelja i ne radi se, prometni redari su bili u akciji i svima parkiranima ostavili 'čestitke'. Podsjećamo sve kako znak o zabrani parkiranja vrijedi i nedjeljom, iako radovi nisu u tijeku.

Građani zbog ograničenosti parkiranja negoduju te se pitaju hoće li im gradonačelnik platiti trajekt do Brača, aludirajući na izjavu dogradonačelnika Kuzmanića koji je na pitanje gdje će se Splićani kupati ovog ljeta odgovorio kako 'ima trajekt do Supetra - neka odu na Brač okupat se i vrate se'.

Vaša reakcija na temu