Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: PU splitsko-dalmatinska Gradonačelnik Imotskog nagradio najbolje policajce!

Gradonačelnik Imotskog nagradio najbolje policajce!

Riječ je o Josipu Kavelju, Anti Jakiću, Roku Rebiću i Brunu Štrljiću

U utorak, 24. rujna 2024., gradonačelnik Imotskog Ivan Budalić uručio je zahvalnice policijskim službenicima Postaje granične policije Imotski Josipu Kavelju, Anti Jakiću, Roku Rebiću i Brunu Štrljiću. Uz policijske službenike na svečanosti je bio i načelnik PGP- Imotski Tihomir Nenadić.

'Nagrađeni policijski službenici svakodnevnim radom izravno su utjecali na učinkovito i profesionalno obavljanje policijskih poslova iz djelokruga rada policijske postaje. Kontinuiranim radom i upornošću po pitanju primjene policijskih ovlasti u bitnome su pridonijeli sigurnoj turističkoj sezoni, održavanju povoljnog stanja sigurnosti na području grada Imotskog. 

Navedeni policijski službenici uz svoje svakodnevne radne obaveze sudjelovali su u osiguranju javnih okupljanja s većim brojem građana koja su se održavala na području Imotskoga. Pritom su svojim radom uvelike pridonijeli sprječavanju činjenja prekršaja i kaznenih djela, čime su izravno zaslužni za doprinos stanju sigurnosti u gradu u 2024., što je u ovoj godini bilo posebno izraženo održavanjem dvaju koncerata u gradu Imotskom kao i s ostalim složenim javnim okupljanjima većeg broja posjetitelja', poručeno je ovom prigodom. 

Vaša reakcija na temu