Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Žena koja se s profesorom sukobila na Rivi kažnjena na sudu: 'Pi..a ti materina ćorava, okreni se, je..m ti mater'

Žena koja se s profesorom sukobila na Rivi kažnjena na sudu: 'Pi..a ti materina ćorava, okreni se, je..m ti mater'

Pogodila ga je čašom u glavu

Jedna od dvije žene koje su se na splitskoj Rivi u travnju sukobile s umirovljenim profesorom Tomislavom Lozom, koji je tada prijavljen za pokušaj nanošenja teških ozljeda, kažnjena je na splitskom Općinskom prekršajnom sudu kaznom od 300 eura.


U presudi se navodi da je na naročito drzak i nepristojan način narušavala javni red i mir tako što je vikala i vrijeđala Lozu sljedećim riječima:

'P..i ku..c, pi..a ti materina ćorava, okreni se, je..m ti mater!' Prilikom sljedeće prepirke nakon nekoliko minuta pogodila ga je čašom u glavu. Lozo je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede.

Vaša reakcija na temu