Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Quahadi Añtó/Wikipedia HDZ o požaru na Lovorniku: Sada je jasno da odlagalište u Pločama nije sanirano

HDZ o požaru na Lovorniku: Sada je jasno da odlagalište u Pločama nije sanirano

Smatraju da treba izvršiti reviziju izvedenih radova

HDZ iz Ploča je reagirao zbog požara na odlagalištu otpada Lovornik. Poručuju kako su još prije tri mjeseca upozorili gradonačelnika Mišu Krstičevića kako je vrijeme za ozbiljnu sanaciju odlagališta za koje su on i cijela gradska uprava tvrdili da je sanirano. 

'Možda je projekt sanacije Lovornika formalno gotov 'na papiru', možda su novci Fonda za zaštitu okoliša potrošeni, ali ovo odlagalište nije sanirano. Ovakve situacije se prečesto događaju u našem gradu, jer ovakvu 'sanaciju' odlagališta možemo usporediti i s kvalitetom asfaltnih radova u Ulici Vladimira Nazora, međutim, gradska vlast je ovdje zaboravila da su posljedice ovako izvođenih radova puno pogubnije za zdravlje građana', poručuju HDZ-ovci.

Dodaju kako misle da je konačno došlo vrijeme da se neke stvari počnu rješavati u Pločama. 

'Pod hitno treba napraviti reviziju izvršenih radova sanacije odlagališta, uvesti dodatne kontrole i nadzor na Lovornik te u suradnji s državom i Županijom krenuti u konačno zatvaranje Lovornika! Ako nećete vi, gospodo iz Grada, ima tko će', zaključili su.

Vaša reakcija na temu