Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay TUŽAN KRAJ POTRAGE Tijelo pronađeno na livadi je nestali dječak Arian

TUŽAN KRAJ POTRAGE Tijelo pronađeno na livadi je nestali dječak Arian

Tražili ga dva mjeseca

Nakon obdukcije, njemačka policija službeno je potvrdila tužnu vijest. Kako piše Fenix, dječak čije je tijelo u ponedjeljak pronađeno na livadi u općini Estrof šestogodišnji je Arian iz Bremervördea koji je nestao u travnju.

Poljoprivrednik Jan Schlesselmann (56) otkrio je beživotno tijelo dok je kosio na polju koje se nalazi samo 1,5 kilometara zračne linije od Arianove kuće.

Kad je tijelo pronađeno, Ured javnog tužitelja odlučio je da neće provesti normalnu obdukciju, već brzu DNK analizu kojom su potvrdili da je riječ o Arianu.

Policija pretpostavlja da je autistični dječak sam pobjegao od kuće 22. travnja. Nakon njegova nestanka počela je velika potraga u koju su bile uključene i tisuće ljudi. Za Arianom se tragalo više od dva mjeseca, ali mu tijelo nisu pronašli sve do ovog tjedna.

Vaša reakcija na temu