Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Želite postati spasioc na moru? Hrvatski crveni križ organizira tečajeve

Želite postati spasioc na moru? Hrvatski crveni križ organizira tečajeve

Ne smijete biti mlađi od 18 godina i morate imati najmanje srednju stručnu spremu

Hrvatski Crveni križ započinje s programima osposobljavanje za spasioce na vodi, kao i programima obnove licenci, javlja Portal grada Kaštela.

Tečaju za osposobljavanje mogu pristupiti kandidati koji ispunjavaju sljedeće uvjete, minimalno 18 godina, minimalno srednja stručna sprema ili upisan završni razred srednje škole, posjeduju uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti od liječnika opće prakse te mogu isplivati 400 metara za manje od osam minuta te roniti 25 metara u daljinu.

U Splitu će se tečaj održavati od 29. svibnja do 4.lipnja dok je testiranje kandidata najavljeno za kraj travnja i početak svibnja.

Raspored tečajeva i testiranja pogledajte ovdje.

Vaša reakcija na temu