Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Ivošević odgovorio Opari: Nije mu uspio pokušaj puča i otimanja Splitskog ljeta Splitu pa sipa žuč po društvenim mrežama

Ivošević odgovorio Opari: Nije mu uspio pokušaj puča i otimanja Splitskog ljeta Splitu pa sipa žuč po društvenim mrežama

Objavio je datume koji pokazuju da ni u njegovom mandatu program nije bio objavljen ranije

Bivši splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara jutros je kritizirao to što još nije objavljen program 70. Splitskog ljeta. Odgovorio mu je dogradonačelnik Bojan Ivošević koji je nabrojio datume kada je objavljen program te manifestacije u njegovom mandatu, pto pokazuje da ni on nije bio brži.

'Kad je Andro Krstulović Opara bio gradonačelnik Splita program Splitskog ljeta bio je objavljen sljedećih datuma:

5. 7. 2018.

18. 6. 2019.

25. 6. 2020.

5. 7. 2021.

U našem mandatu program je bio objavljen sljedećih datuma:

1. 7. 2022.

3. 7. 2023.

Ove godine planirana je objava 26. 6. 2024., a Andro Krstulović Opara histerizira kao da je to dokaz nekakvog raspada sistema u HNK Split, a zapravo se samo radi o tome da mu nije uspio pokušaj puča i otimanja Splitskog ljeta Splitu, pa mu je jedino preostalo sipanje žuči po društvenim mrežama', objavio je Ivošević.


Vaša reakcija na temu