Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Ivošević sa psima na Orišcu: Bili su proglašeni mrtvima, ova priča ne smije stati na pojedincu

Ivošević sa psima na Orišcu: Bili su proglašeni mrtvima, ova priča ne smije stati na pojedincu

Zamjenik gradonačelnika smatra kako je počinjeno kazneno djelo krivotvorenja isprave

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević jučer je posjetio zlostavljane pse na Orišcu. Objavio je video sa psom za kojeg kaže da je 'uskrsli' jer je jedan od njih četvero koji su bili proglašeni mrtvima u jednoj ordinaciji u Istri i poručio kako ova priča ne smije stati na pojedincu.

'U ovakvo nešto je zasigurno bilo uključeno više osoba, a ono što sad postaje jasno je činjenica da su u navedenom sudjelovali i neki veterinari, pa tako čak četiri psa koja se nalaze trenutno na Orišcu spadaju u kategoriju uskrslih životinja.

Kažem uskrslih jer su 2. 2. 2022. proglašeni mrtvima u jednoj veterinarskoj ordinaciji u Istri, a danas su živi i zdravi u Splitu čime je počinjeno kazneno djelo krivotvorenja isprave', napisao je Ivošević.


Vaša reakcija na temu