Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović JADRIĆ UZVRAĆA 'Ono kad ti 'savijanje zakona' ne prođe kako si očekivao'

JADRIĆ UZVRAĆA 'Ono kad ti 'savijanje zakona' ne prođe kako si očekivao'

Zaiskrilo je između Ivoševića i bivšeg potpredsjednika Kazališnog vijeća

Nezavisni vijećnik  liste Vrime je! iz Segeta i bivši potpredsjednik Kazališnog vijeća HNK Split, Luka Jadrić, odgovorio je splitskom dogradonačelniku Bojanu Ivoševiću na prozivke.

'Ono kad ti poticanje na 'savijanje zakona' ne prođe kako si očekivao...

Je li prošla Izmjena plana nabave HNK Split za 2023. godinu? Zna li se nešto?' kratko je poručio Jadrić.

Ivošević ga je prozvao nakon članka u kojem se od resornog ministarstva traži nadzor nad zakonitošću rada splitskog teatra. Priložio je uz prozivku i screenshot iz drugog teksta u kojem Jadrić s kolegom Antom Baradom kao vijećnik kritizira HDZ-ovu vlast u Segetu, da bi pokazao kako 'violinist opet briljira'.

Jadrić ne potpisuje dopis ministarstvu, spominje se kao podnositelj kaznene prijave protiv intendanta Vicka Bilandžića te da su svi članovi kao predstavnici Kazališnog vijeća u ime Grada podnijeli ostavke zbog 'pritiska Puljka da usvoje intendantov plan i program'.

Vaša reakcija na temu