Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kuzmanić o napadu u Zagrebu: Da je bila obrnuta situacija u Splitu, digla bi se vojska. Je li to možda Zagreb postaje grad slučaj?

Kuzmanić o napadu u Zagrebu: Da je bila obrnuta situacija u Splitu, digla bi se vojska. Je li to možda Zagreb postaje grad slučaj?

'Retrovizor ću prominit, limariju na vratima popravit, ali napast dva zamjenika gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća je dno dna'

Nakon što je splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević jučer objavio kao su ih na izlazu sa službenog parkinga stadiona Maksimir napala trojica muškaraca koji su im razbili auto, cijeli slučaj je u komentarima komentirao drugi Puljkov zamjenik Antonio Kuzmanić čiji je Volvo razbijen. 

Evo što on kaže o svemu:

'Retrovizor ću prominit, limariju na vratima popravit, ali napast dva zamjenika gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća (čovika od 65 godina) u Zagrebu, e to je dno dna. Razbit mi auto jer su frustrirani i manjkom IQ-a, jer još vire Mamiću iz š***a.

Da je bila obrnuta situacija u Splitu, digla bi se vojska. Pričalo bi se o huliganima u Splitu i ne znam šta još. A je l' to možda Zagreb postaje grad slučaj?

Inače, prijavljeno sve policiji, očevid napravljen! I da, ona 3-4 papka, su pobigla.

Bas me zanimaju mediji sutra i naša vrijedna oporba', napisao je Kuzmanić. 


Vaša reakcija na temu