Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARIJANA PULJAK O BRZOJ CESTI TROGIR - OMIŠ: Ja bih da pričekamo do 2080.

MARIJANA PULJAK O BRZOJ CESTI TROGIR - OMIŠ: Ja bih da pričekamo do 2080.

'Pa da lijepo zaokružimo stotku kad nas već ovako dobro ide'

'Brzu cestu Trogir - Omiš čekamo od osamdesetih godina prošlog stoljeća. Sad nam Hrvatske ceste, i to tek na pritisak medija, obećavaju novi rok, 2030. Punih 50 godina???'. 

Tako je saborska zastupnica Centra, Marijana Puljak komentirala današnje predstavljanje Maritimne studije za izgradnju mosta preko Kaštelanskog zaljeva kao sastavnog dijela realizacije projekta novog ulaza u Split.

'Ja bih da pričekamo do 2080. pa da lijepo zaokružimo stotku kad nas već ovako dobro ide', dodala je.

Potom je citirala dijelove predstavljanja: 

'Za jedan od ključnih prometnih projekata na ovom području, brzu cestu Solin - Omiš kao zaobilaznicu gusto naseljenog područja koja se planira i gradi dulje od dvadeset godina, Škorić je iznio nove vremenske rokove…'.

'…Split kao najveći grad u državi sa samo jednim spojem na autocestu svoj će drugi spoj dobiti 'za najmanje četiri do pet godina' - ali kao jedini veliki grad bez cestovne obilaznice ni nju neće dobiti 'prije kraja ovog operativnog programa - 2030. godine'.

Vaša reakcija na temu